Siirry suoraan sisältöön

Blankon Syyslanit 24.-26.11.

Blankon perinteiset Syyslanit ovat jälleen täällä! Pakkaa pelivermeesi mukaan ja suuntaa 24.-26.11. kohti Linnanmaan kampuksen luokkia IT112 ja IT113, missä tämä hulppea viikonlopun kestoinen tapahtuma järjestetään. Osallistua voit myös ilman omia laitteita tai pelejä, sillä Blankon pelikonsolit ja lautapelit ovat vapaasti käytettävissä kellon ympäri. Tarjolla on ilmaista kahvia ja laniherkkuja! Tapahtuma on kaikille avoin, joten tuo halutessasi myös kaverisi.

Tänä vuonna uutena juttuna järjestetään pelijami (game jam), jossa suunnitellaan ja kehitetään peli 24 tunnin aikana. Voit käyttää pelijamissa mitä tahansa assetteja ja osallistua joko yksin tai 2-5 henkilön ryhmässä. Voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta pelikehityksestä – tapahtumassa voit tutustua aiheeseen omaan tahtiisi ja saada aikaan jotain itsesi näköistä, sillä kädet ovat täysin vapaat! Peli täytyy kuitenkin suunnitella annetun aiheen mukaan, joka paljastetaan perjantaina laneilla klo 18:00. Olethan siis kärppänä paikalla, mikäli osallistut kilpailuun! Pelin tekeminen loppuu lauantaina klo 18:00, jonka jälkeen julkistetaan voittajat. Voittajille on luvassa huikeita palkintoja.

Kerrothan ilmoittautuessasi, mikäli voit kimppakyyditä osallistujia tai mitä turnauksia/komboja toivoisit tapahtumassa järjestettävän pelijamin lisäksi. Otteluista voittaa myös palkintoja.

Ilmoittautumislomake: forms.gle/9UHDDkJYj1jwYNsAA

Muutama tärkeä juttu:
1. Tapahtuma on alkoholiton
2. Yliopistossa ei saa nukkua
3. Tuo vain yksi näyttö. Vältä kaikkea turhan varusteen tuomista
4. Pidä paikkasi ja sen ympäristö siistinä
5. Älä sotke yhteisiä alueita
6. Kerää tavarasi mukaan lähtiessäsi, eli viimeistään lanien loppuessa 26.11. klo 12:00

TIP: Ota mukaan pitkä RJ45-kaapeli, sillä kytkin voi sijaita kaukana

TL;DR:
Mitä: Syyslanit
Missä: Yliopistolla IT112 & IT113
Milloin: pe 24.11. klo 17 – su 26.11. klo 12
Osallistumismaksu: Ei mitään!
Kenelle: Kaikille avoimet

Peliterkuin,
Renata Moilanen
VPJ

———————–

Blanko’s traditional LAN party is here again! Pack your gaming gear and head to the IT112 and IT113 classrooms at Linnanmaa campus on 24.11.-26.11., where this fantastic weekend-long event will take place. You can also participate without your own devices or games since Blanko’s game consoles and board games are free to use 24/7. We offer free coffee and snacks! The event is open to everyone, so feel free to bring your friends with you.

This year we have a game jam, where you’ll plan and develop a game within 24 hours. You can use any assets in the development and participate either alone or in a group of 2-5 people. You can join even if you have no prior experience in game development – at the event, you can explore the topic at your own pace and create something that looks like you! However, the game must be based on a given theme, which will be revealed on Friday at 18:00. Be there on time if you plan to participate in the competition! The making of the game ends on Saturday at 18:00, after which the winners will be announced. The winners get exciting prizes.

When registering you can offer to carpool other participants or suggest any game tournaments/combos. There will be prizes for tournament winners.

Registration form: forms.gle/9UHDDkJYj1jwYNsAA

A few important points:
1. The event is alcohol-free.
2. Sleeping is not allowed at the university.
3. Bring only one monitor. Avoid bringing unnecessary equipment.
4. Keep your area and its surroundings clean.
5. Do not make a mess in shared spaces.
6. Take your belongings with you when you leave, no later than the end of the LAN party on 26.11. at 12:00.

TIP: Bring a long RJ45 cable as the switch may be located far away.

TL;DR:
What: Autumn LAN party
Where: University, IT112 & IT113
When: Fri 24.11. at 17:00 – Sun 26.11. at 12:00
Participation fee: None!
Who: Open to everyone

See you online!
Renata Moilanen
Vice chairperson