Siirry suoraan sisältöön

Toimijaksi Blankoon -ilta 17.11. klo 17

In English below!

Hei!

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan Blankon toimintaan ensi vuonna? Oletko ainakin kiinnostunut kuulemaan asiasta lisää, jotta voit harkita asiaa? Tervetuloa viettämään mukavaa iltaa Siilin toimistolle (Torikatu 18) 17.11. klo 17 ja tutustumaan Blankon hallitus- ja toimihenkilöpaikkoihin.

Illan aikana esitellään Blankon hallitus- ja toimihenkilöpaikat. Paikalla on hallituksessa ja toimihenkilönä toimineita henkilöitä, joilta voit kysellä matalalla kynnyksellä tarkemmin eri paikkojen toimenkuvista sekä muista Blankossa toimimiseen liittyvistä asioista. Vaikka et olisikaan kiinnostunut mistään paikasta, kannattaa tulla mukaan kuuntelemaan ja viettämään mukavaa iltaa! Osallistuminen ei velvoita vielä mihinkään. Osallistujille tarjolla pizzaa, virvokkeita ja esitysosuuden jälkeen on saunamahdollisuus.

Kiinnostuneiden lista on tänäkin vuonna toteutettu modernilla google forms -tyyppisellä atk-ratkaisulla. Voit siis käydä ilmoittamassa kiinnostuksesi pestiin jo ennen tapahtumaa, jos sinulla on joku jo mielessä: forms.gle/B2acdHUPwy33iiSf6

Hallitus- ja toimihenkilövalinnat tapahtuvat Blankon syyskokouksessa, joka pidetään 20.11. klo 17 alkaen yliopistolla. Lisätietoa kokouksesta tulossa myöhemmin.

TLDR:
Mitä: Toimijaksi Blankoon -ilta
Missä: Siilin toimisto, Torikatu 18
Milloin: 17.11. klo 17
Miksi: Koska Blanko ja pizzaa ja fuksipisteitä!
Muuta: OPM x2

Hey!

Are you interested in joining Blanko’s activities next year? Are you at least interested in hearing more about it so you can consider it? Welcome to spend a nice evening at Siili’s office (Torikatu 18) 17.11. at 5pm, and get a peek at Blanko’s board and active positions.

During the evening, Blanko’s board and active positions will be presented. People from board and active positions are present and you can ask them more details about the positions as well as other issues related to Blanko. Even if you are not interested in any place, you should come along to listen and have a nice evening! Participation does not yet oblige you to anything. Pizza and refreshments are available for participants. There will also be a chance to go to sauna after the presentation section.

If you have some position already in mind, you can fill it to indicate your interest even before the event: forms.gle/B2acdHUPwy33iiSf6

The election of the board and actives will take place at Blanko’s autumn meeting, which will be held on November 20th at 5pm at the university. More info about that coming later.

TLDR:
What: ’Become an active at Blanko’ evening
Where: Siili office, Torikatu 18
When: 17.11. at 5 pm
Why: Because Blanko and pizza and freshmen points!
Other: BYOB x2

Aktiivisin terveisin

Blankon hallitus