Siirry suoraan sisältöön

Sääntömääräinen vaalikokous 2023 kokouskutsu // statutory election meeting 2023 invitation

Heipä hei ja hyvää vuosijuhlien jälkeistä aikaa!

Ensi viikolla on aika Blankon sääntömääräiselle vaalikokoukselle eli tuttavallisemmin syyskokoukselle. Syyskokous järjestetään ensi maanantaina 20.11.2023 klo 17 alkaen Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksen salissa M101, joka löytyy aivan kiltahuoneen vierestä Geokadulta.

Syyskokouksessa käydään läpi vuoden 2024 toimintasuunnitelma ja budjetti sekä tietysti valitaan uusi hallitus ja toimarit tulevalle vuodelle! Koko asialistan pääset lukemaan tästä linkistä: docs.google.com/document/d/1dlz87kXEVNPuAe5KZ97yKojxZzOLWgKFHamYK1iXXaA/edit?usp=sharing

Jos pestit kiinnostavat tai sinulla on kysymyksiä liittyen aktiivitoimintaan Blankolla, kannattaa saapua tämän viikon perjantaina paikalle Toimijaksi Blankoon -iltaan! Ilta järjestetään tänä vuonna Siilin toimistolla keskustassa klo 17 alkaen.

Nähdään siellä!

Terveisin
Veera Kiiskilä
Puheenjohtaja

_______________

Hello and happy post anniversary ball timeline!

It’s time for Blanko’s statutory election meeting AKA fall meeting. The meeting will be held next Monday 20th of November at 17 o’clock in room M101 on the Linnanmaa campus of university of Oulu. The room is located right next to our guild room on Geokatu.

In the fall meeting we shall go through the operating plan and budget for 2024 as well as the elections of the brand new board and actives for the following year! The complete agenda can be found here: docs.google.com/document/d/1dlz87kXEVNPuAe5KZ97yKojxZzOLWgKFHamYK1iXXaA/edit?usp=sharing

The agenda is only in Finnish, but can be translated upon request.

I hope to see many of you on Monday electing our new board and actives and I encourage you to run for positions in the fall meeting! We’re hosting ’Become an active at Blanko’ evening on Friday 17th at 17 o’clock at Siili Solutions office on Torikatu. This is a great opportunity to hear more about active positions.

Hope to see you there!

Best regards
Veera Kiiskilä
Chairperson