Siirry suoraan sisältöön

Blankon (pikku)jouluaskarteluilta torstaina klo 18 kiltiksellä

Hei!

In English bellow

Lunta satelee ja Mariah Carey availee kaukaisuudessa ääntään. Tämä voi merkitä vain sitä että Blankon pikkujoulut lähestyvät kovaa vauhtia! Se saattaakin saada sormet jo syyhyämään pois näppäimistöltä askartelemaan joulukortteja tai -koristeita, tai korjaamaan sitä himmeliä joka sai osumaa edellisen joulun riennoissa. Eipä hätää, sillä kutsummekin sinut luomaan yhdessä maagista joulun tunnelmaa pikkujouluihin tai omaan elämääsi Blankon kiltikselle torstaina. Voit tulla askartelemaan omia juttujasi, tai kantamaan kortesi kekoon Blankon pikkujoulujen eeppisyyden eteen. Blanko tarjoaa illalle askarteluvälineitä ja pientä syötävää jolla luovuutesi saadaan säihkymään kilpaa revontulten kanssa 🌌

TL;DR:
MITÄ: Joulun askarteluilta!
MISSÄ: Kiltiksellä
MILLOIN: Torstaina 7.12. Klo 18 alkaen
MIKSI: Koska joulun taika

Hello

Welcome to Blanko’s Christmas-themed crafting evening at guild room this Thursday at 18.00. You can prepare for example your Christmas cards or co-create decorations for our upcoming pre-christmas party that is coming on Friday! There will be some crafting supplies, but you are free to take your own with you too!

TL;DR:
WHAT: Crafting for pre-christmas party
WHERE: Guild room
WHEN: Thursday November 7th at 18.00
WHY: Christmas is almost here

Pikkujouluterveisin
Blankon hallitus