Siirry suoraan sisältöön

Yhteistyökumppani-ilta tulee 22.1. – Ilmoittautuminen aukeaa 15.1.

Yhteistyökumppani-ilta tekee paluun!

Tule mukaan viettämään iltaa Teekkaritalolle verkostoitumisen parissa maanantaina 22.1., kun Blanko kerää opiskelijat ja yritysten edustajat saman katon alle kevään verkostoituneimmassa tapahtumassa. Yhteistyökumppani-illassa pääset tutustumaan yrityksiin, kuulemaan työmahdollisuuksista, kuten kesätöistä ja ennen kaikkea verkostoitumaan yritysten edustajien kanssa. Aikaisempaa kokemusta, cv:tä, linkedIn profiilia, erikoistaitoja tai kiristävää solmiota ei vaadita, vaan tapahtuma on matalan kynnyksen väylä verkostoitua yritysten edustajien kanssa.

Yhteistyökumppaneistamme mukana tapahtumassa ovat Solita, Boogie, Fingersoft ja MediaTek!

Tapahtuma alkaa klo 18 ensimmäisellä yrityspuheenvuorolla, joten kannattaa olla ajoissa paikalla! Esittelyiden jälkeen luvassa on verkostoitumista sekä vapaata yhdessäoloa. Blanko tarjoaa 0,5kpl pizzaa kaikille osallistujille! Tilaisuus on OPMx2, joskin paikalla on jonkin verran virvokkeita.

Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen on sitova. Mikäli kuitenkin olet estynyt tulemasta, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse .

Ilmoittautuminen avautuu 15.1. klo 13:37 osoitteessa https://docs.google.com/forms/d/1moiSr6sWjC39yFOGV3HhSgOc1h1E-GHb39B1asJkFYY/

tl;dr
Mitä: Yhteistyökumppani-ilta!
Missä: Teekkaritalo, Kalervontie 7
Milloin: 22.1. 18:00 ->
Mitä maksaa: ei mitään!
Miten mukaan: ilmoittaudu 15.1.2024 klo 13:37 https://docs.google.com/forms/d/1moiSr6sWjC39yFOGV3HhSgOc1h1E-GHb39B1asJkFYY/
Miksi: Koska töitä ja verkostoja ja jee!