Siirry suoraan sisältöön

MUISTUTUS – TST:n Suuret Talobileet Teekkaritalolla huomenna klo 18

In English below!

Hei!

Muistutuksena, että huomenna on kauan odotetut TST:n Suuret Talobileet! Bileissä Blankon lisäksi mukana OTiT, SIK ja OLTO. Tapahtuma järjestetään Teekkaritalolla 30.1 (huomenna) kello 18 ja ohjelmassa muun muassa beer pong -turnaus, jossa paras palkitaan! Kaikille halukkaille sauna ja palju lämpimänä eli OMPx2.

Tapahtumaan on TST:n killoilla vapaa pääsy!

TLDR
Mitä: TST:n Suuret Talobileet
Missä: Teekkaritalo, Kalervontie 7
Milloin: HUOMENNA 30.1
Paljonko: TST:n killoille ilmainen

————————————————————–

In English

Hello!

As a reminder, tomorrow is the long-awaited TST’s Big House Party! In addition to Blanko, OTiT, SIK and OLTO will be participating in the party. The event will take place at Teekkaritalo on January 30. (tomorrow) at 6 p.m. and the program will include a beer pong tournament, where the best will be rewarded! There is a sauna and a warm jacuzzi for everyone who wants it, so pring your own towel with you!

TST guild members have free access to the event!

TLDR
What: TST’s Big House Parties
Where: Teekkaritalo, Kalervontie 7
When: TOMORROW 30.1
How much: Free for TST guilds