Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa Sateenkaarisitseille 27.2.!

In English below!

Tervehdys kaikille uutterille opiskelijoille ja muille innokkaille seikkailijoille! On jälleen se aika vuodesta, kun aurinko alkaa helliä meitä lämmöllään ja nostattaa intoa opiskelun pariin. Mutta tiedättekö, mikä tuo vielä enemmän iloa ja väriä arkeemme? Kyllä, oikein arvasitte, lämpimät ja sydämelliset sateenkaarisitsit!

Blanko, Verba ja Ooka kutsuvat teidät kaikki mukaan unohtumattomaan sitsaamisen iloon ja aivan juuri sellaisina kuin olette. Pukukoodi? No, miksi emme tekisi asiasta rennompaa ja hauskempaa? Kaivakaa esiin haalarinne, jos sellaisia löytyy! Mutta ei hätää jos haalarit eivät ole se juttu, voit saapua paikalle juuri sellaisessa asussa, jossa tunnet olosi mukavaksi, mielellään mahdollisimman värikkäässä. Lipun hintaan sisältyy herkullinen ateria, virkistävät juomat ja pääsy jatkoille. Ja mikä parasta, voit nauttia sitsaamisesta myös alkoholittomasti! Sitsit alkavat 27.2. kello 18 ja päättyvät n. kello 22. Tästä eteenpäin aina kello 02 asti ovat sitsien jatkot.

Lipunmyynti käynnistyy ensi viikon alussa, joten pysykää kuulolla tarkemmasta päivämäärästä. Aluksi liput ovat saatavilla järjestävien kiltojen jäsenille ja myöhemmin muillekin kiinnostuneille. Paikkoja on yhteensä 80, joten varmistakaa, että olette valmiina tarttumaan tähän ilopillerien juhlaan!

Tehdään tästä sitsi-illasta ikimuistoinen ja värikäs yhdessä!

MITÄ: Sateenkaarisitsit
MISSÄ: Teekkaritalo, Kalervontie 7
PUKUKOODI: Haalarit tai hedelmäsalaatti!
MITÄ MAKSAA: 20€
ILMOITTAUTUMINEN: Aukeaa ensi viikolla kide.appissa

——————————————————————-

In English!

Greetings to all diligent students and other eager adventurers! It’s that time of the year again, when the sun starts to caress us with its warmth and raises the enthusiasm for studying. But do you know what brings even more joy and color to our everyday life? Yes, you guessed it, warm and hearty Rainbow Sitsit!

Blanko, Verba and Ooka invite you all to the unforgettable joy of sitsing and just as you are. Dress code? Well, why don’t we make it more relaxed and fun? Dig out your overalls if you can find them! But it’s okay if overalls aren’t your thing, you can show up in just the kind of outfit you feel comfortable in, as colorful as possible. The ticket price includes a delicious meal, refreshing drinks and access to the continuations. And best of all, you can enjoy sitsing even without alcohol! Sits start on 27.2. at 6 p.m. and end at around 10 p.m. From there until 02 a.m., there will be continuation.

Ticket sales will start at the beginning of next week, so stay tuned for a more detailed date. Initially, tickets are available to members of the organizing guilds and later to other interested parties. There are 80 places in total, so make sure you’re ready to grab your spot!

Let’s make this Sitsi night memorable and colorful together!

WHAT: Rainbow Sitsit
WHERE: Teekkaritalo, Kalervontie 7
DRESS CODE: Overalls or fruit salad!
WHAT IT COSTS: €20
REGISTRATION: Opens next week on kide.app