Siirry suoraan sisältöön

Casablanko ke 13.3.

In English below!

Vaihtoehtoisen musiikin ilta Casablanko saapuu jälleen, missäpä muuallakaan kuin jo ikoniseksi muodoustuneessa 45 Specialissa! Yksi Blankon perinteikkäimmistä musiikkitapahtumista on muuttanut muotoaan koon, tyylin ja tapahtumapaikan muodossa vuosien varrella, mutta rakkaus musiikkiin ja hyviin bileisiin on edelleen tallessa – se ei ole muuttunut vuosien saatossa mihinkään. ❤️ Ensimmäisen kerran Casablanko on järjestetty vuosituhannen taitteessa.

Näissä kaikille avoimissa keskiviikkotanhuissa ilta koostuu laajaotteisesti klubimusiikista! Artisteina numeron vintillä nähdään niin tuoreita tulokkaita kuin kokeneita konkareitakin – ja illan erikoisuutena kaikilla heistä löytyy kytkös Blankoon tavalla tai toisella.
Hot tip: varmista paikkasi etukäteen Kide.appista vain 4 euron hintaan! Hinta ovelta 5e + pm.
https://kide.app/events/2657e80c-5869-4db2-b384-b1d4611b73b7

In English
Casablanko, alternative music night is here again where else than in the 45 Special! It is one of the most iconic music event of Blanko and it has changed throughout the years but love for the music and good party is still there. ❤️Casablanko was first organized in the early 2000’s.

The event is open for all and it is full of club music. Artists vary from fresh rookies to experienced veterans – and they are all connected to Blanko somehow!

Hot tip: Buy your ticket upfront from Kide.app with 4 euros! The price at the door 5€ + service charge.
https://kide.app/events/2657e80c-5869-4db2-b384-b1d4611b73b7

⧈ LINEUP ⧈
▶ JARKKO ORAVA / @jarkkoorava
▶ KORAI / @korai_dj
▶ DJ MINNA
▶ DJ TOTÍ / @tokkeppi
▶ VJ DYSPOSIN

TL;DR:
What: Casablanko
When: 13.3. 22 ->
Where 45 Special
Price: 4 euroa Kide.appissa, 5 euroa ovelta (+ pm)
Dresscode: Haalarit / Come as you are
Brought to you by Blanko ry & Saraste prod