Siirry suoraan sisältöön

MTG Draft -ilta ma 18.3. Klo 17 // MTG Draft evening on Mon 18.3. 17:00

In English below!

Magic: The Gathering Draft -tapahtuma saapuu taas. Kyseisessä pelimuodossa kaikki kokoavat korttipakan paikan päällä avatuista booster-lisäkorteista ja kamppailevat muita pelaajia vastaan. Et siis tarvitse lainkaan omia kortteja osallistuaksesi! Tapahtuma järjestetään kiltahuoneella maanantaina 18.3. klo 17. Olethan ajoissa paikalla, sillä tapahtuman kesto on noin 4-6 tuntia.

Mikäli peli ei ole sinulle ennestään tuttu, älä huoli, sillä muut pelaajat voivat auttaa. Ensikertalaiset ovat erityisesti tervetulleita kokeilemaan tätä ainutlaatuista harrastusta.

Tapahtumaan osallistuminen on ILMAISTA! Koska kortteja on vain rajattu määrä, max osallistujamäärä on kaksitoista (12), ja Blankon jäsenet ovat etusijalla, jos kaikki paikat täyttyvät. Ilmoittautuminen tehdään oheisen linkin kautta: https://forms.gle/Mptk3MP7ycUZ8vP88

TLDR:
Mikä: Blankon MTG Draft-ilta
Miksi: Koska kulttuuri ja korttipelit ovat kivaa
Missä: Blankon kiltahuone
Milloin: Ma 18.3. klo 17
Mitä maksaa: Ei mitään!

///

The Magic: The Gathering Draft event returns once more. In this format, you assemble a deck from freshly opened booster card packs. This means that you don’t need to own any cards to participate! The event will be held at Blanko’s guildroom on Monday 18.3. at 17:00. Please be on time, as the event will last around 4 to 6 hours.

Even if the game itself is unknown to you, fear not, since there will be plenty of players to show you the ropes. First-timers are especially welcome to try out this unique hobby.

Joining this event will be FREE! Due to a limited number of cards, the maximum number of participants will be 12, and Blanko members will have priority if all spots are filled. Signing up to the event will be done through the following link: https://forms.gle/Mptk3MP7ycUZ8vP88

TLDR:
What: Blanko’s MTG Draft-event
Why: Because we like culture and card games
Where: Blanko’s guildroom
When: Mon 18.3. at 17:00
How much does it cost: Nothing!