Siirry suoraan sisältöön

The Lord of the Rings extended edition –maraton lauantaina 16.3. klo 11

Jo kauan odotettu Lord of the Rings –maraton on vihdoin täällä! Suuntaa siis kiltahuoneelle ja vietä mukava lauantai muiden Blankolaisten seurassa. Maraton järjestetään lauantaina 16.3. klo 11 alkaen Blankon kiltahuoneella.

Maratonin aikana katsotaan trilogian (The Fellowship of the Ring, The Two Towers, The Return of the King) pidemmät extended edition -versiot. Osallistujien on siis suositeltavaa varata mukaan mukavat vaatteet sekä evästä. Maratonin aikana pidetään myös pidempi tauko, jonka aikana kerkeää kipaista vaikka kauppaan!

Maratoniin saa tulla ja sieltä saa poistua oman aikataulun mukaan. Tervetuloa!

TL;DR:
MITÄ: The Lord of the Rings extended edition –maraton
MISSÄ: Blankon kiltahuone
MILLOIN: 16.3. klo 11 alkaen

The long awaited Lord of the Rings marathon is finally here! So head to the guild room and spend a nice Saturday in the company of other members of Blanko. The marathon will be held on Saturday, March 16. starting at 11 a.m. at Blanko’s guild room.

During the marathon, we will watch the longer extended edition versions of the trilogy (The Fellowship of the Ring, The Two Towers, The Return of the King). Therefore, it is recommended that participants bring comfortable clothes and food. During the marathon, there will also be a longer break, during which you can go to the store, for example!

You can come and go from the marathon according to your own schedule. Welcome!

TL;DR:
WHAT: The Lord of the Rings extended edition marathon
WHERE: Blanko’s guild room
WHEN: March 16. starting at 11 a.m.