Siirry suoraan sisältöön

Casablankon kiltisetkot!

In English below!

Hei!

Casablanko lähestyy hurjaa vauhtia! (Jos et ole vielä hankkinut lippua niin Kidestä löytyy). Sen kunniaksi Blanko järjestää pienet etkot kiltiksellä kello 18 eteenpäin! Luvassa rentoa hengailua ja jotain pientä naposteltavaa. Tervetuloa mukaan!

TLDR
Mitä: Kiltisetkot
Missä: Kiltiksellä
Milloin: 13.3 kello 18

———————————————–
In English

The preparty of Casablanko!

Hello!

Casablanko is fast approaching! (If you haven’t bought a ticket yet, you can find one at Kide). In honor of that, Blanko organizes a small preparty in Blanko’s guild room on March 13 from 18 o’clock onwards! There will be relaxed hanging out and some snacks to nibble on. You are warmly welcomed there!!

TLDR:
What: Guild room preparty
Where: Blanko’s guild room
When: March 13 at 6 p.m