Siirry suoraan sisältöön

Lähde mukaan UniOulu-lähettilääksi!

In English below!

Opiskelijalähettiläät jakavat kokemuksiaan opiskelusta Oulun yliopistossa tekemällä lukio-, oppilaitos- ja varuskuntavierailuja ympäri Suomen. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, tärkeintä on, että haluat päästä kertomaan omasta alastasi sekä opiskelusta Oulussa.

Lähettilään tehtäviin kuuluu:

• lukiovierailut
• kampuskierrosten vetäminen yliopistolla
• osallistuminen livelähetyksiin sekä video- ja valokuvauksiin
• koulutusmessut, esimerkiksi Hakijan päivä Linnanmaalla, Studia Helsingissä ja Opinlakeus Seinäjoella
• Sosiaalisen median sisällöntuotanto (Instagram, Snapchat, TikTok)

Opiskelijalähettilästoiminnassa kerrytät arvokasta kokemusta ja kehität yhteistyö-, organisointi- ja markkinointitaitojasi, pääset osallistumaan kattaviin koulutuksiin, verkostoitumaan muiden opiskelijoiden ja yliopiston henkilökunnan kanssa sekä matkustamaan ympäri Suomea edustamassa yliopistoamme. Opiskelijalähettiläänä saat myös palkkion tehtävistäsi.

Odotamme sinulta aktiivista osallistumista lukiovierailuille. Opiskelijalähettiläänä sitoudut tiimin jäseneksi yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan, mutta tehtävistä voi pitää myös taukoa esimerkiksi vaihto-opiskelujakson ajaksi. Hakea voivat kaikki Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijat.

Lue lisää ja hae mukaan 3.9.2024 klo 12.00 mennessä! oulu.fi/lahettilaaksi

Hakijat haastatellaan ryhmissä 4.-6.9.2024 ja niihin kutsutaan sähköpostitse heti hakuajan päätyttyä.

————————————————————————-

In English

Apply to be a UniOulu Ambassador!

UniOulu ambassadors represent the University of Oulu and share their own student experience to different audiences on different channels. Previous experience or expertise in marketing is not required.

Tasks include:

• Social media takeovers
• Webinars and live sessions
• Student stories on digital platforms
• Campus tours online

As an ambassador you gain presentation and communication skills, build your network, familiarize yourself with other students and university staff and get compensation for the tasks you perform.

The programme is open for current bachelor’s and master’s students at the University of Oulu. We are looking for highly motivated, committed, and independent students from different degree programmes, nationalities, and backgrounds to form a well-balanced ambassador team. Please note that if you have a contract with the University (research assistant, internship or similar), you cannot participate in the ambassador programme simultaneously.

Read more and apply by 3rd September, 12.00 o’clock! oulu.fi/ambassador

Applicants will be interviewed in groups from September 4th to 6th, 2024, and invitations will be sent via email immediately after the application period ends