Siirry suoraan sisältöön

Laitossiemailut 24.4 klo 13!

In English below!

Hei!

Wappu ON TÄÄLLÄ ja olisi taas laitossimailujen aika. Tulkaa siis kaikki nauttimaan TOL:lin laitoksen tarjoamista munkeista ja Blankon viinitiimin tekemästä simasta tutkinto-ohjelman henkilökunnan kanssa keskiviikkona 24.4 klo 13 eteenpäin Tietotalolla Linnanmaan kampuksella! Tämä on oivallinen mahdollisuus keskustella henkilökunnan kanssa jutuista ja vaikkapa samalla odotella Wappusuunnistusta muiden kanssaopiskelijoiden kanssa.

TLDR:
Mikä: Laitossiemailu
Missä: Tietotalo
Milloin: 24.4 klo 13
Paljonko: Ilmainen TOL:lin opiskelijoille

——————————————————

Wappu IS HERE and it is time for the facility meadings again. So come and enjoy the donuts offered by the institution of TOL and the mead made by Blanko’s wine team with the staff of the institution on Wednesday 24.4 at 1 pm onwards at Tietotalo on the Linnanmaa campus! This is a great opportunity to talk with the staff about things and, for example, wait for the Wappu Orientation with other fellow students.

TLDR:
What: Facility meading
Where: Tietotalo
When: 24.4 klo 13
How much: Free for our students