Siirry suoraan sisältöön

MUISTUTUS! Martta- ja tosimiesilta 16.4 kello 16

In English below!

Tervehdys!

Opiskelijan suosikkivuodenaika, Wappu, on vihdoin täällä! Wappuna kaikki kaipaavat haalareitaan ja pyöriään, jotta liikkuminen tapahtumasta toiseen olisi sekä sujuvaa että tyylikästä. Tästä syystä HUOMENNA tiistaina kello 16 Blankon kiltahuoneella järjestetään taas martta- ja tosimiesilta.

Illan aikana ommellaan porukalla haalarimerkkejä kaikenlaisiin haalareihin, olivat ne sitten vanhoja tai aivan uusia. Tarvikkeet löytyvät Blankon kiltahuoneelta, mutta omia voi myös tuoda mukana. Lisäksi on mahdollisuus huoltaa omaa pyörääsi yhdessä muiden kanssa, joten ota fillarisi mukaan ja varustaudu korjaustarvikkeilla jos sattuu löytämään minkäänlaisia. Blankon korjausvalikoimasta voit tiedustella hallitukselta. Illan aikana tarjolla myös pientä purtavaa.

Tervetuloa mukaan!

TLDR
Mitä: Martta- ja tosimiesilta
Missä: Blankon kiltahuone
Milloin: 16.4. klo 16.00
Pukukoodi: Haalarit, merkit ja polkupyörä mukaan

—————————————————————————

In English

Hello!

The best time of the year for students is finally here – Wappu! It’s a time when everyone needs their overalls and bikes to swiftly and stylishly move from one event to another. That’s why, TOMORROW at 4 PM, Martta and Tosimies evening will be held at Blanko’s guild room.

During the evening, we’ll sew patches together for all kinds of overalls, whether they’re old or brand new. Supplies will be provided at Blanko’s guild room, but feel free to bring your own. Additionally, there’s an opportunity to fix your faithful bike together with others, so bring your bike and any repair tools you might have. You can inquire about Blanko’s repair kit from the board. There will also be some snacks available.

Welcome!

TLDR
What: Martta and Tosimies evening
Where: Blanko’s backyard and guild room
When: April 16th at 4:00 PM
Dress code: Bring your overalls, patches, and bike.