Siirry suoraan sisältöön

Kiltahuonepäivystys ja koodikoulu jäävät tauolle ja kiltahuone sulkeutuu.

In English below.

Hei!
Kesä lähestyy yhtä lujaa kuin Oulujoki virtasi kirkkovenesoutujen aikaan, ja loma koulusta on jo lähes kaikilla alkanut. Kesän aikana Blankon kiltahuoneella ei järjestetä koodikoulua, eikä kiltahuonepäivystystä ole ennen ensi syksyn opintoja. Kiltahuone sulkeutuu 13.5. alkaen. Tervetuloa takaisin kiltikselle ensi syksynä uuden lukuvuoden koittaessa! Blankon hallitus toivottaa kaikille ihanaa ja rentouttavaa kesää!

—————————————————————————-

In English!

Hello!
Summer is approaching as fast as the Oulu River flowed at the time of church boat rowing, and almost everyone’s vacation from school has already started. During the summer, there is no code school at Blanko’s guild room, and there is no guild room duty until next fall’s studies. The guild room closes on May 13. Welcome back to kiltis next autumn at the dawn of the new academic year! Blanko’s board wishes everyone a wonderful and relaxing summer!