Siirry suoraan sisältöön

MUISTUTUS Kesäpiknik 15.6. kello 13.00

In English below!

Hellurei!

Kesän ensimmäinen kesäpiknik by Blanko järjestetään Tuiran uimarannalla HUOMENNA lauantaina 15.6. kello 13 alkaen. Paikalle tuodaan pressu varmistamaan loistava piknik-kokemus. Kaappaa kaverisi mukaan ja tule viettämään leppoista kesäpäivää yhdessä muiden blankolaisten kanssa!

Piknikin aikana on mahdollisuus ostaa haalarimerkkejä.

Tapahtumalla on säävaraus!

TLDR
Mitä: Kesäpiknik part 1
Missä: Tuiran uimaranta
Milloin: 15.6. Klo 13.00

—————————————————————-
In English

Hello!

The first summer picnic of the summer by Blanko will be held at Tuira’s beach TOMORROW 15 June starting from 1 p.m. A seating sheet will be brought to the place to ensure a great picnic experience. Grab your friends and come spend a relaxing summer day together with other people from Blanko!

During the picnic, there is an opportunity to buy Blanko’s overall patches.

The event might be cancelled if the weather is poor!

TLDR
What: Summer picnic part 1
Where: Tuira’s beach
When: 15.6. At 1 p.m