Fuksipisteitä saa muun muassa tapahtumissa käynnistä sekä erilaisista yksittäisistä suorituksista ja tempauksista. Pisteitä jaetaan vain kerran per osallistuminen ellei erikseen toisin mainita. Myös miinuspisteet ovat mahdollisia, joten kannattaa olla tarkkana.

Pisteitä voivat antaa pienryhmäohjaajat, hallituslaiset ja toimihenkilöt. Fuksit eivät kuitenkaan saa antaa pisteitä toisilleen (eikä luonnollisesti itselleenkään), vaikka olisikin hallituksen jäsen tai toimihenkilö. Pyri pyytämään omat pisteesi jo tapahtuman aikana tai jotain siihen oikeuttavaa tehtyäsi äläkä puolen vuoden päästä, kun sitä ei enää kukaan muista.

Pisteiden keräämisen deadline on wappuna Kurjenjuotossa. Kaikki vuoden aikana vähintään 1337 pistettä keränneet palkitaan, ja sen lisäksi parhaat passit palkitaan vielä tämän lisäksi! Liikkuessasi porukan mukana tulet huomaamaan, kuinka pisteitä kertyy kuin itsestään.

HUOM! Pisteenlasku suoritetaan listapisteiden perusteella! Muitakin merkintöjä saa toki olla, mutta niillä ei ole vaikutusta lopputulokseen. Ne ovat silti mukavia muistoja 🙂

Fuksipistelista tulossa pian!