Siirry suoraan sisältöön

Yhteistyökumppani-ilta

Tule mukaan Alppimajalle 21.11.2019 viettämään iltaa verkostoitumisen parissa! Blanko kerää opiskelijat ja yritysten edustajat saman katon alle vuoden verkostoituneimmassa tapahtumassa, Yhteistyökumppani-illassa! Yhteistyökumppani-illassa pääset tutustumaan yrityksiin, kuulemaan työmahdollisuuksista, kuten kesätöistä ja ennen kaikkea verkostoitumaan yritysten edustajien kanssa. Aikaisempaa kokemusta, cv:tä, linkedIn profiilia, erikoistaitoja tai kiristävää solmiota ei vaadita, vaan tapahtuma on matalan kynnyksen väylä verkostoitua yritysten edustajien kanssa.

Yhteistyökumppaneistamme mukana tapahtumassa ovat Accenture, CGI, Synopsys, Boogie, StudentWork ja F-Secure.

Tapahtuma alkaa kahvitarjoilulla klo 16.45. Noin klo 17.00 alkaa virallisempi osuus yritysesittelyineen, jonka jälkeen verkostoitumista, saunomista sekä vapaata yhdessäoloa. Blanko tarjoaa pitsaa kaikille osallistujille! Tilaisuus on OPMx2, joskin paikalla on mahdollisesti jonkin verran virvokkeita. Olethan paikalla ajoissa!

Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen on sitova. Mikäli kuitenkin olet estynyt tulemasta, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse . Ilmoittautuminen avautuu 6.11. klo 13:37 osoitteessa https://forms.gle/fJyrWVvyqHYD9vT16

 tl;dr

 • Mitä: Yhteistyökumppani-ilta!
 • Missä: Alppimaja, Tirolintie 7, 90530 Oulu
 • Milloin: 21.11. 16:45 ->
 • Mitä maksaa: ei mitään!
 • Miten mukaan: ilmoittaudu 6.11.2019 klo 13:37 https://forms.gle/fJyrWVvyqHYD9vT16
 • Miksi: Koska töitä ja verkostoja ja jee!

1 Comment on this post

 1. Hei!
  Toimin Nokialla projektipäällikkönä piirilevyjen automaattisessa testausprojektissa. Tarkoituksena on tilata robotti, jota ohjaa robottikontrolleri. Robotti siirtää oskiloskoopin proben mittapisteelle, halutut mittaukset suoritetaan, mittaustulokset ja kuvat tallentaan automaattisesti testiraporttiin ja raportti tallennetaan määriteltyyn sijaintiin. Sen jälkeen robotti vie proben seuraavalle mittapisteelle.

  Etsimme yhtä osa-aikaista, C-kielen ja Pythonin ohjelmoinnin hallitsevaa henkilöä. Tehtävinä olisivat mm: luoda automaattinen testiraportti-pohja, robottikontrollirin ohjaus ja ajurien teko.
  Projektiin on mahdollista tehdä myös päättötyö.
  Valittu henkilö on osana 4 hengen tiimiä, joka toteuttaa ohjelmoinnin ja mekaaniset ratkaisut testiautomaatioon.

  Mikäli kyseinen tehtävä kiinnostaa, lähetä cv ja voit kertoa muutenkin osaamisestasi.

  yhteystiedot:
  Miika Tuuli

  0505946296

Kommentointi ei ole käytössä.