Siirry suoraan sisältöön

Häirintä opiskelijayhteisöissä // Harrasment in student circles

// In English below

Häirintä ja yhdenvertaisuus ovat puhuttaneet viime päivinä opiskelijapiireissä. Blanko tuomitsee kaiken häirinnän opiskelijayhteisöissä, sillä jokaisella on oikeus turvalliseen ympäristöön. Yhdenvertaisessa toiminnassa häirinnälle ei yksinkertaisesti ole sijaa.

Blanko ry ottaa toiminnassaan huomioon tasa-arvoon liittyvät kysymykset ja pyrkii aktiivisesti kehittämään toimintaansa aina yhdenvertaisempaan suuntaan. Tässä tärkeimpänä ohjenuorana toimivat Blankon turvallisemman tilan periaatteet, joihin voit tutustua täällä: https://blanko.fi/kilta/blanko-ry-turvallisemman-tilan-periaatteet/ 

Jos koet tai olet joskus kokenut häirintää Blankoon liittyvässä toiminnassa, otathan yhteyttä  

Otamme aina vastaan palautetta sekä toiveita toimintamme kehittämiseen, ja olemme sitoutuneita pitämään yhteisömme turvallisena kaikille.

———————————–

Harassment and equality have been a big topic of discussion within student circles in recent days.

Blanko condemns all kinds of harassment in student communities. Everyone has the right to a safe space and there is no room for harassment in an equal community.

In its operations, Blanko takes into account issues related to equality and actively strives to develop its operations to an ever more equal direction. The relevant guideline here is Blanko’s principles for a safer space, which you can get acquainted with here: https://blanko.fi/in-english/

If you have experienced harassment in Blanko-related activities, please contact

We always welcome feedback as well as suggestions for the development of our operations, and we are committed to keeping our community safe for everyone.