Siirry suoraan sisältöön

Blankolla on nyt VeriRyhmä!

Blankolle on perustettu VeriRyhmä SPR:n Veripalveluun. VeriRyhmämme nimi on Blanko ry ja sen nimissä voi luovuttaa tästä päivästä alkaen.

Blankon VeriRyhmä on perustettu jäsenistön toiveesta ja sen tarkoituksena on kannustaa yhä useampaa blankolaista luovuttamaan verta. Monta kättä auttaa enemmän kuin yksi. Kysy siis blankokaverisi mukaan ja lähde luovuttamaan.

Kerro hoitajan haastattelussa VeriRyhmän nimi, niin liityt sen jäseneksi. Liittymisen jälkeen kaikki tulevat käynnit kerryttävät automaattisesti ryhmän luovutussaldoa.

Näin luovutat verta:

  1. Uusien ja taukoa pitäneiden verenluovuttajien kannattaa aloittaa tekemällä ensiluovuttajan testi. Lisätietoja luovutusedellytyksistä saa maksuttomasta infopuhelimesta p. 0800 0 5801 (arkisin klo 8–17) tai veripalvelun verkkosivuilta.
  2. Varaaa aika verenluovutukseen! Jos olet menossa kaverin kanssa, niin ilmoittautukaa samalle ajankohdalle.
  3. Täytä terveyskysely etukäteen (aikaisintaan edeltävänä päivänä).
  4. Ojenna kätesi. Viralliset, kuvalliset henkilötodistukset mukaan! Muista mainita VeriRyhmä Blanko ry.
  5. Jaa kuva somessa! Merkitse julkaisuihin @blanko_ry @veripalvelu ja #veriryhmä

Vähintään 10 luovutuksesta vuodessa saamme Veripalvelun kunniakirjan, 20 luovutuksesta hopeisen, 30 luovutuksesta kultaisen ja 50 luovutuksesta platinaisen kunniakirjan sekä ryhmän nimen palkittujen VeriRyhmien listalle. VeriRyhmille järjestetään silloin tällöin myös kilpailuja.

Ojenna kätesi!