Siirry suoraan sisältöön

Onnea fuksi 2021!

Onnea fuksi 2021 uudesta opiskelupaikastasi! Tervetuloa opiskelemaan tietojenkäsittelytieteitä Oulun yliopistoon ja tutustumaan uuteen ainejärjestöösi Blankoon. Blanko ry on Oulun yliopiston tietojenkäsittelytieteiden opiskelijoiden oma ainejärjestö (tai tuttavallisemmin kilta). Tavoitteemme on tuoda tietojenkäsittelytieteen opiskelijoita yhteen ja järjestää heille miellekästä toimintaa sekä edustaa heitä Oulussa ja valtakunnallisesti. Esimerkiksi tarjoamme opiskelijoille oman tilan, kiltahuoneen, järjestämme tapahtumia ja edustamme opiskelijoita tutkinto-ohjelmamme toimikunnassa. Voit tutustua Blankon toimintaan tarkemmin täällä.

Opintosi alkavat maanantaina 30.8.2021 klo 9:15 Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella. Jännittääkö? Ei huolta, olemme mukanasi ensimmäisestä päivästä lähtien ja luotettavat pienryhmäohjaajamme tulevat opastamaan sinua alkuun yliopistotaipaleellasi. Kannattaa ottaa haltuun Oulun yliopiston sivuilta Opiskelun aloittaminen -sivu ja Oulun yliopiston ylioppilaskunnan Fuksin muistilista. Näiden avulla olet jo hyvin valmistautunut!

Kannattaa myös seurata Blankoa Instagramissa ja liittyä Discordiin tai Telegram kanavillemme (blanko.virallinen, blanko.yleinen, blanko.ohjelmointi & blanko.urheilu). Näin pysyt kärryillä Blankon tiedotuksesta. Esimerkiksi Instagramiin on tulossa syksyllä pienryhmäohjaajiemme esittelyjä ja vanhempien opiskelijoiden vinkkejä teille fukseille!

Nähdään pian!
Blankon hallitus 2021