Siirry suoraan sisältöön

ATK-Yhteistoimintapäivät Oulussa 27.-29.10.2021

In English below!

Tervetuloa ATK-yhteistoimintapäiville pohjoisen Piilaaksoon eli Ouluun! Tietotekniikan opiskelijoiden liiton eli TiTOL:n kaksipäiväinen seminaaritapahtuma kerää vuosittain yhteen IT-alan opiskelijoita seitsemästä yliopistokaupungista. Tapahtuman järjestäjänä toimii isäntäkaupungin ICT-ainejärjestö, joka tänä vuonna on Oulun yliopiston tietojenkäsittelijöiden kilta Blanko ry. Tapahtuma pidetään 27.-29.10.2021. Tapahtuman aikana kuullaan tuttuun tapaan 10 vaikuttavaa luentoa alan ammattilaisilta. Tänä vuonna myös jatkot ovat entistäkin huikeammat! Molempina iltoina esiintymässä on korkean profiilin esiintyjiä, jotka julkistetaan myöhemmin! Heidän ohella paikalliset DJ:t pitävät tunnelmaa koholla yömyöhään saakka. Ohjelmassa on myös suunnistuksia kaksin kappalein, parit etkot sekä tietysti aamusauna. Lisätietoja ohjelmasta julkaistaan osoitteessa: https://atk-ytp.wtf

Ilmoittautumisohjeet tapahtumaan saat ainejärjestösi hallitukselta.

Lisäksi järjestetään PRE-YTP tiistai-iltapäivänä 26.10. liittokokousedustajille ja hallitusten edustajille. Majoitus on järjestetty myös tuoksi ti-ke yöksi. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet TiTOLin hallitukselta:

——————————————————————————-

Welcome to the Computer Cooperation Days (ATK-YTP) in northern Silicon Valley of Oulu! The two-day seminar event of the Association of Information Technology Students, or TiTOL, brings together IT students from seven university cities in Finland. The event is organized by the ICT organization of the host city, which this year is Blanko ry, the guild of information processing students at the University of Oulu. The event is scheduled for October from 27. to 29. 2021. During the event, 10 impressive lectures will be heard from professionals in the field, as usual. This year, the after parties are even more amazing! On both nights there will be high profile performers, which will be announced later! Along with them, local DJs keep the atmosphere elevated until late at night. The event also includes two orienteerings, a couple of pre-parties and of course a morning sauna. More information about the program is published at: https://atk-ytp.wtf

You can get registration instructions for the event from the board of your guild.

Also, PRE-YTP will be held on tuesday afternoon, october 26th. federal assembly representatives and student organization board representatives. Accommodation is also arranged for that Tue-Wed night. Further information and registration instructions from the board of TiTOL: