Siirry suoraan sisältöön

Blankon hallitus- ja toimihenkilöhaku vuodelle 2022 on avoinna! | Application for Blanko’s board and active positons for 2022 is now open!

[in English below]

Hei kaikille blankolaisille!

Blankon vaalikokous lähestyy ja sehän tietää sitä, että Blankolle valitaan uudet hallituslaiset ja toimarit ensi vuodelle. Voisitko sinä olla yksi heistä? Blankon hallitus- ja toimihenkilöhaku on nyt avoinna: https://forms.gle/yRFY13hZzWJmYuJB9

Toimenkuviin pääset tutustumaan täällä: https://blanko.fi/toimenkuvat/

Ainejärjestötoiminta on mukavaa yhdessä tekemistä, joka tuo hyvää tasapainoa opiskeluille. Mitään ei tarvitse etukäteen tietää tai osata, vaan jokainen perehdytetään pestiinsä. Järjestötoimintaa kannattaa kokeilla ainakin kerran opiskelujen aikana. Mukana olemisesta saat tietysti myös paljon hyötyä verkostojen muodossa ja kivan merkinnän CV:seen, jota alallamme arvostetaan Blankon yhteistyökumppanitoiminnan tuoman maineen vuoksi. Unohtamatta kymmeniä, ellei jopa satoja, uusia blankokavereita!

Lisätietoa Blankon toiminnasta saat Toimijaksi Blankoon -illassa 18.11. klo 17 alkaen Tetaralla. Tätä tapahtumaa ei kannata missata, sillä siellä pääset juttelemaan aiempien toimijoiden kanssa ja kuulemaan Blankon toimipaikoista tarkemmin. Jokaiselle osallistujalle on luvassa pizzaa ja virvokkeita!

Huomaa, että tämä on alustava haku Blankon hallitus- ja toimihenkilöpaikoille. Lomakkeeseen vastaaminen ei vielä sido mihinkään, vaan lopulliset valinnat tehdään yhdistyksen sääntöjen mukaisesti vaalikokouksessa 29.11. klo 17 alkaen yliopistolla salissa L6 ja etänä Google Meetissä. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa mielenkiintosi paikkaa kohtaan, jolloin nykyinen hallitus osaa valmistautua kokoukseen paremmin. Muista tulla paikalle vaalikokoukseen, jotta sinut voidaan valita pestiin 🙂 Voit myös saapua suoraan kokoukseen ja lähteä ehdolle ilman tämän lomakkeen täyttöä, mutta toivoisimme silti kaikilta tämän täyttämistä.

Jos mikään mietityttää, voit olla yhteydessä PJ-Atteen mailitse tai Telegrammissa @atteot

Ystävällisin terveisin
Atte Tornberg
Puheenjohtaja, Blanko ry


Hey everybody!

Blanko’s election meeting is approaching and you know what that means: the new board members and actives will be elected for Blanko for the next year. Could you be one of them? Blanko’s board and active application is now open: https://forms.gle/yRFY13hZzWJmYuJB9

Subject organization is a nice thing to do together, which brings a good balance to studies. There is no need to know anything in advance, because everyone is introduced to their duties. You should try organizational activities at least once during your studies. Of course, being involved also gives you a lot of benefits in the form of networks and a nice addition to your CV, which is valued in our industry due to the business cooperation that Blanko does. Not to mention dozens, if not hundreds, of new Blanko friends!

You can get more information about Blanko’s activities at the ”Become active at Blanko evening” on 18.11. starting at 5 pm at Oulun Tetra. This event is not to be missed, as you will be able to chat with previous actives and hear more about Blanko’s operations. Pizza and refreshments to each participant!

This is a preliminary application for Blanko’s board and active positions. Answering to the form is not yet binding, because the final choices will be made in accordance with the rules of the association at the election meeting on 29.11. starting at 5pm at the University lecture hall L6 and remotely on Google Meet. Use this form to indicate your interest in a place so the current board can better prepare for the meeting. Be sure to come to the election meeting so that you can be elected 🙂 You can also come directly to the meeting and run for position without filling out this form, but we would still prefer everyone to fill out this form.

If you have any questions, you can contact Chairman Atte by email at or on Telegram @atteot

Best regards
Atte Tornberg
Puheenjohtaja, Blanko ry