Siirry suoraan sisältöön

Hallituksen kokous 17/2021 kokouskutsu

Hallituksen kokoukset ovat mainiota tapa tutustua Blankon toimintaan. Miksipä et siis saapuisi kuulolle tällä kertaa? Fuksit saavat tästä myös fuksipisteitä!

Blanko ry:n vuoden 2021 seitsemästoista hallituksen kokous pidetään keskiviikkona 24.11. klo 17:00 Blankon Discord-palvelimella ja kiltahuoneella. Kokouksen asialistan löydät alla olevasta linkistä. Tervetuloa kokoukseen!


Board meetings are a great way to get to know more about Blanko’s operations. So why not come and join this time? Freshmen also get freshman points here!

Blanko ry’s 17th board meeting in 2021 will be held on Wednesday, November 24th at 17:00 on Blanko’s Discord server and guild room. You can find the agenda for the meeting in Finnish from the link below. It can be translated at request. Welcome to the meeting!

https://docs.google.com/document/d/1LqW3dIMOVEi2B6csAVBjmVIhGAB1N-CMigxVQKGUntM/edit?usp=sharing